A punt per a començar, a punt per a navegar

A punt per a començar, a punt per a navegar
29 de setembre de 2017 Gestió CNEM

Tot està quasi a punt per donar el tret de sortida a una de les competicions internacionals més importants del moment, l’Europeu de classe Làser, que es celebra aquesta pròxima setmana a Barcelona.

Les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center (BISC), al parc del Fòrum, albergaran a quasi 400 regatistes de 58 països diferents. Regatistes, equips tècnics i molta gent afina al món de la vela gaudiran d’un espectacular camp de regates i una qualitat excepcional de tots els participants.

La competició té previst un total de dotze regates amb sis proves classificatòries i sis més finals. Sense cap mena de dubte, Barcelona lluirà veles fins al pròxim dia 8 d’octubre i, de ben segur, amb energia i intensitat.

Per a seguir la competició de ben a prop aquí:  http://www.europeanslaser2017.com/en/default/races/race

33702fafe493ac4046540634dd269336_L