Pol i Alex Marsans a la Regata Intervela a Riva di Garda

Pol i Alex Marsans a la Regata Intervela a Riva di Garda
9 d'agost de 2017 Gestió CNEM

Van acabar primers sots 17 i 14ns de la general de 420

Els socis i regatistes de la flota 420 del Club Nàutic El Masnou Pol i Alex Marsans van participar a la 67a Regata Intervela a Fraglia Vela Riva a Garda (Italia). Amb unes condicions dures i canviants els germans Marsans van acabar al podi de primers sots 17 i 14ns de la general. Amb aquesta regata i  la de finals de juny a Kiel els regatistes catalans es preparen per a participar a la Setmana Catalana de Vela que es celebrarà el primer cap de setmana de setembre a les nostres instal·lacions.

Les condicions de vent van ser intenses algunes de les jornades

Les condicions de vent van ser intenses algunes de les jornades

 

Podi de primers sots 17 a la prestigiosa regata Italiana

Podi de primers sots 17 a la prestigiosa regata Italiana