Copa del Rey de creuers de Palma de Mallorca

Copa del Rey de creuers de Palma de Mallorca
9 d'agost de 2017 Gestió CNEM

Emili Costabella al podi d´ORC 1 amb el Rats on Fire

Emili Costabella a la major del swan 45 Rats on Fire ha aconseguit una excepcional victòria a la prestigiosa regata de la Copa del Rey de Palma de Mallorca de creuers. Després d´una intensa setmana de navegació i 11 probes disputades l´embarcació en la que navega el nostre soci Emili Costabella ha aconseguit el podi absolut en ORC1, en la que competien 35 embarcacions. La temporada d’Emili Costabella a bord de l’embarcació de l’armador Rafael Carbonell ha estat impecable després d’assolir també el Trofeu Compte de Godó de Barcelona. Felicitar al regatista del Club Nàutic El Masnou per la temporada i trajectòria esportiva que porta amb l’embarcació del Club Nàutic d´Arenys.

Emili Costabella (tercer per l´esquerra) al lliurament de premis com a vencedors d´ORC 1

Emili Costabella (tercer per l´esquerra) al lliurament de premis com a vencedors d´ORC 1

 

Rats on fire Campió de la Copa del Rey 2017 amb Emili Costabella a la major

Rats on fire Campió de la Copa del Rey 2017 amb Emili Costabella a la major