El Club Nàutic El Masnou guanya el Desafiament Interclubs Baix Maresme 2017

El Club Nàutic El Masnou guanya el Desafiament Interclubs Baix Maresme 2017
10 de juliol de 2017 Gestió CNEM

(10-7-2017). El Club Nàutic El Masnou ha sigut el guanyador del 1r Desafiament Interclubs del Baix Maresme celebrat el passat cap de setmana en agües del Masnou. En esta primera edició van prendre part 23 patrons de patí de vela de cinc clubs.

Amb un primer i un segon Guillermo Ferrer havia demostrat ser el patró més regular en un trofeu convencional i, per tant, s’hauria emportat la victòria.

Però en el Desafiament Interclubs Baix Maresme, celebrat el passat cap de setmana en el Club Nàutic El Masnou guanyava el club que aconseguís situar a tres patrons en la millors classificació, i fou el nostre Club qui ho va aconseguir concretament, en las posiciones segona (Xavi Vives), tercera (Ferran Manén) i quarta (Pere M. Flores).

Aquestes posicions van sumar 27 punts al Club Nàutic El Masnou que van permetre als vuit integrants de la nostra flota emportar-se l’honor de ser el primer Club que inscriu el seu nom en la placa del guanyadors, d’aquest nou trofeu que neix amb l’objectiu de promocionar una embarcació com el Patí de Vela.

En total, es van inscriure 23 patrons de patí de vela, sent el Club Nàutic El Masnou el que major nombre de participants va aportar (8). Les aportacions de la resta d’entitats varen ser: Club Nàutic Palomares (7 patinaires); Club Nàutic Montgat (6); i Club vela Cabrera i Club Vela Ocata (1, respectivament).

Al final, la classificació final por clubs fou liderada pel Club Nàutic El Masnou, amb 27 punts en total, seguit del Club Nàutic Palomares, amb 41, i el Club Nàutic Montgat, amb 93.

Arrel d’aquesta victòria i, segons la normativa d’aquesta competició, en l’edició 2018, el Club Nàutic El  Masnou tornarà a ser l’encarregat d’organitzar el 2on Desafiament Interclubs Baix Maresme 2018.

L’equip campió del 1r Desafiament Interclubs Baix Maresme 2017 fou el del Club Nàutic El Masnou integrat pels patrons Lourdes Azon, Xavi Vives, Ferran Manen, Pere M. Flores, Marcel Soler, Joan Carles Libori, Josep Maria Gutiérrez, i Albert Carceller.

L’equip campió del 1r Desafiament Interclubs Baix Maresme 2017 fou el del Club Nàutic El Masnou integrat pels patrons Lourdes Azon, Xavi Vives, Ferran Manen, Pere M. Flores, Marcel Soler, Joan Carles Libori, Josep Maria Gutiérrez, i Albert Carceller.