Mònica Azón Campiona d´Europa Màster a la Bretanya

Mònica Azón Campiona d´Europa Màster a la Bretanya
19 de juny de 2017 Gestió CNEM

Va acabar sisena de la general davant 98 regatistes i primera dona classificada

Després de 5 dies de competició i 10 regates disputades la regatista Mònica Azón s´ha proclamat per tercera vegada (2012-2016-2017) Campiona d´Europa Màster a Fouesnant (França). La regatista del Club va competir contra 98 participants i va aconseguir els parcials de 9-(12)-2-9-2-7-2-6-(bfd) i 11 i va acabar sisena de la general i Campiona d´Europa Màster femenina. “Estic molt satisfeta perquè no ha estat un Campionat fàcil i he estat al capdavant pràcticament tot el Campionat. Ara toca descansar, treballar als Campus d´estiu del Club i tornar després de la Setmana Catalana de Vela per a preparar l´Europeu absolut del mes d´octubre a Barcelona”.  Miquel Noguer també va participar, en Làser Standard,  i va acabar 17e de la general i 7e de la categoria Grand Màster.

Les 10 regates van ser disputades amb 98 embarcacions a la línia de sortida

Les 10 regates van ser disputades amb 98 embarcacions a la línia de sortida

 

Mònica Azón Campiona d’Europa Màster per tercera vegada

Mònica Azón Campiona d’Europa Màster per tercera vegada

 

Mònica Azón va acabar 6a de la general i primera dona classificada

Mònica Azón va acabar 6a de la general i primera dona classificada

 

Miquel Noguer va acabar setè de la categoria grand màster.

Miquel Noguer va acabar setè de la categoria grand màster.