Inauguració de l’exposició històrica del 50 aniversari

Inauguració de l’exposició històrica del 50 aniversari
6 de maig de 2017 Gestió CNEM

Acte d’inauguració de l’exposició  històrica del 50 aniversari de la inauguració de la seu social del Club Nàutic El Masnou.

En el marc dels actes de commemoració del 50 aniversari de la inauguració de la seu social del Club Nàutic El Masnou, el dissabte 6 de maig a les 12 hores, va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’exposició “50 anys de seu social (1967-2017). 10 testimonis x 5 records” a la zona noble del nostre Club. Aquesta exposició, ens mostra en uns plafons i amb un audiovisual els orígens, la construcció de l’edifici, les diferents personalitats, i  les activitats esportives i socials que ha acollit la nostra entitat, com han influït en el passat i en el present, i com marcaran el futur. L’acte va comptar amb la presència i les intervencions de la Presidenta del Club, Sra. Ma. Glòria Aragó, del President de la federació Catalana de Vela, Sr. Xavier Torres, l’Il·lm. Alcalde del Masnou, Sr. Jaume Oliveras i de diversos regidors de l’Ajuntament del Masnou i  de l’alcalde d’Alella. Destacar la presència de l’arquitecte de l’edifici Sr. Benito Miro i de molts socis i sòcies fundadors que es van emocionar al veure imatges històriques i documents gràfics en l’audiovisual projectat. Un cop finalitzades les intervencions tots els presents van visitar l’exposició i van gaudir d’una copa de cava.

L’exposició “50 anys de seu social (1967-2017). 10 testimonis x 5 records ” es podrà visitar a les nostres instal·lacions fins el dia 18 de setembre de 2017.

TPC_1305 - copia